Goman Brand co.

Stailaus

Kodin stailaaminen ennen sen myymistä saattaa nostaa asunnon arvoa.

Asunnon stailaus tähtää myynin parantamiseen. Stailattu asunto myydään nopeammin ja asunnosta saadaan myös korkeampi hinta kuin stailaamattomasta asunnosta, koska asunnon ostaja pystyy hahmottamaan itsensä asuntoon helpommin kun tila on selkeä, tarkoituksenmukainen ja viihtyisä

Kun asunto on stailattu, otetaan asunnosta edustavat kuvat myyntiesittelyä varten. Kuluttajat ovat nautiskelijoita , jotka pohjaavat ostopäätöksensä niin järkeen kuin tunteeseen. Mielikuvamarkkinoilla ensivaikutelma asunnosta on äärimmäisen tärkeä.

Itselläni on vahva omakohtainen kokemus asunnon arvon kohottamisesta. Stailauksen tavoite on vauhdittaa asunnon myyntiä. Pienelläkin budjetilla tehty stailaus saa yleensä asunnon arvon nousemaan ja myyntiajan lyhenemään.Tutkimusten mukaan asunnon stailaaminen voi nostaa sen arvoa viidestä kymmeneen prosenttia. Kodin stailaus lähtee siitä, että asunto kunnostetaan todennäköisen kohderyhmän tarpeiden ja toiveiden mukaan ja järjestellään uuteen uskoon ennen näyttöä ja myyntiä. Kyse voi olla kevyestä remontista tai asunnon ilmeen ajanmukaistamisesta ja kohentamisesta.

Tavarat pois jaloista

Kodin stailaaminen ei välttämättä ole kallista. Monia käyttökelpoisia ideoita voi soveltaa kotona jo valmiina oleviin huonekaluihin ja tavaroihin. Uutta tarvitsee harvoin hankkia, sillä kyse on ennemminkin vanhan pois viemisestä. Mitä enemmän tavaraa viedään pois, sen parempi, sillä ostajat haluavat nähdä valoisia ja tilavantuntuisia asuntoja.

Stailauksen verotusedut

Jos myyt oman kotisi ja käytät stailauspalvelua , saat kotitalousvähennystä , joka on 60 % työkustannuksista. Jos stailattava asunto on sijoitusasunto , on koko stailausmaksu kokonaisuudessaan myyntivoitosta vähennyskelpoinen.

Asunnon stailaukseen voidaan soveltaa konsultaatiokäynnin hinnoittelua tai projektikokonaisuudesta tarjouslaskennan pohjana suunnittelutyön tuntihintaa 90 eur +alv 24 %

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: