Goman Brand co.

Konsultointikäynti

Tarjoan sisustuskonsultaatiota, jossa kartoitamme kodin muutostarpeita ja annan sisustusideoita kodin tai muun muutoskohteen yleisilmettä ja tunnelmaa kohottamaan. Kahden tunnin konsultaatiokäynnin aikana voidaan tehdä konkreettisia materiaali- ja värivalintoja tai esim. kalusteiden sijoittelua. Suunnittelun osa-alueet valitaan asiakkaan toiveiden mukaisesti.  Yleensä suunnittelu tapahtuu paikan päällä kohteessa mutta tarvittaessa myös esim. sisustus-, laatta-, valaistus-, tai tekstiilimyymälässä. Tarvittaessa voin käynnin aikana auttaa kodin juhlailmeen tai kausisomistuksen luomisessa tai samalla käynnillä toteuttaa juhlakattauksen järjestämillesi kutsuille .

 

Sisustuskonsultoinnin voit myös tilata haluamaasi huonekalu-, sisustus-, kangas-, tapetti- tai maalikauppaan, jossa käymme yhdessä läpi muutoskohteeseen parhaiten sopivat materiaalit ja väripaletin sekä mahdolliset huonekalut, valaisimet ja sisustusesineet valitsemasi myymälän valikoimista.

 

  • Konsultaatiokäynnin hinta on 200 euroa (+ alv 24%) sekä kilometrikorvaus 0,45 €/km. Lisätunneista voidaan sopia erikseen. Konsultaatio on suullinen, eikä sisällä kirjallisia suunnitelmia.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: