Goman Brand co.

Julkitilat

”Design management on paljolti psykologiaa, ja näkö-, kuulo-, haju-, maku- ja tuntoaisti toimivat filttereinä, joiden kautta eri tekijöillä voidaan vaikuttaa ihmisen sisäiseen maailmaan”.

Toteutuksesta
Design management on yrityksen johdon strateginen työkalu ja tapa ajatella. Sen avulla asiakkaalle kommunikoidaan yrityksen bisneskonseptia ja identiteettiä.Yrityksellä on aina imago, halusi johto sitä tai ei. Design management on yrityskuvan suunnittelua ja johtamista. Se ymmärretään tuotteen/palvelun, viestinnän, toimintaympäristön ja henkilöstön käyttäytymisen mallina. Design managementilla pyritään yhtenäiseen ja hallittuun yrityskuvaan, joka voidaan liittää osaksi yrityksen kehittämisstrategiaa. Design management -toiminnan avulla yritys voi saavuttaa merkittävän kilpailuedun ja erottuvuuden markkinoilla.

Palveluympäristö

Usein palveluympäristöön saavutaan niin, että ensimmäinen kontakti syntyy asiakkaan ja toimitilojen välille.  (Sijainti , kulku, ulkoinen ilme , sisäänkäynti : omaleimaisuus , selkeys , trendikkyys, järjestys , harmonia ) , kalustus, miljöö ( tunnelma : moniaistisuus , tuoksu , ilmanlaatu , äänet , valaistus , )

Odotukset, imago ja asiakassuhde

Hotellien, ravintoloiden ja myymälöiden sisustus ja tilaratkaisut vaikuttavat merkittävästi asiakkaan muodostamaan mielikuvaan sekä kokemukseen palvelutasosta ja sen laadusta. Sisustuksen avulla pystytään luomaan pysyvä positiivinen muistijälki asiakkaan mieleen.

Tilaan astuessaan asiakas on läsnä kaikilla aisteillaan. Hän rekisteröi enemmän tai vähemmän vähemmän tietoisesti esimerkiksi musiikin ja puheen sorinan, sisustuksen värit ja materiaalit, tupakan hajun ja jopa lämpötilan. Ruoassa ovat edelleen läsnä ulkonäkö, tuoksu, rakenne, lämpötila ja tietysti maku.Tilan miljööseen, ruokaan ja juomaan, henkilökuntaan ja informaatioon liittyviä tekijöitä voidaan siis tarkastella aistien kautta.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: