Goman Brand co.

Creative Consulting

Kauneus ravitsee sielua

Saan elämänhalua kauneudesta, se virittää luovuuteen ja rohkaisee viestimään. Kuluttajat ovat nautiskelijoita, jotka pohjaavat päätöksensä niin järkeen kuin tunteisiin. Mielikuvamarkkinoilla luodaan ulkoista kuvaa yrityksestä potentiaalisten asiakkaiden tietoisuuteen.

Katson lähelle, mutta näen kauas! Uskon että menestys saavutetaan olemalla innovatiivinen ja erilainen kuin varteenotettavimmat kilpailijat.Mikään loistelias esite tai mainospanostus ei toimi ilman sisältöä.

”myöskään sinistä väriä tai laventelin tuoksua ei voi ymmärtää pelkän kuvauksen perusteella, väri on itse nähtävä ja kukkien tuoksun tunnettava. ”

Elämystuotanto tarjoaa matkailualalle uudenlaisia mahdollisuuksia tuotekehitykseen ja kansainvälistymiseen. Toimialarajoja rikkovat palvelukonseptit ja liiketoimintamallit ovat perusta innovaatioille, joilla tehdään tulosta. Elämykset ja elämyksellisyys liitetään usein vain matkailuun. Matkailun ja elämystuotannon klusterissa matkailu yhdistyy luoviin toimialoihin, kuten muotoiluun, sisällöntuotantoon sekä viihde- ja kulttuurituotantoon. Kun mukaan otetaan vielä teknologian tarjoamat mahdollisuudet, elämystuotanto on todellinen mahdollisuus luoda matkailuun uusia liiketoimintamalleja ja lisätä alan kansainvälistä kilpailukykyä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: