Goman Brand co.

Kartanon Pop-Up Ratsukahvio

Kakkukahvit mattolaiturilla, herkkupaloja auton takaluukusta, kuuden ruokalajin kattaus omassa olohuoneessasi – mitä sinun unelmiesi ravintolassa tarjottaisiin? Erikoisuudentavoittelu ei kuitenkaan ole itseisarvo – tärkeintä on perustaa sellainen ravintola, kahvila tai baari, jossa itse viihtyisit.  Myös meillä oli ainutlaatuinen mahdollisuus nauttia lasten omasta ” kahvilasta ” Yyterin kartanon ratsutalleilla.

Mistään ihan pienestä projektista ei ollutkaan kyse sillä lapset siivosivat tilan sekä kunnostivat upeita huonekaluja . Äideiltä tilattiin leipomukset . Ahkerat kahvilanpitäjät myös huolehtivat markkinoinnista ja mainoslehtisiä jaeltiin lähitaloille. Itse idea kahvilaan kuulemma tuli jo viime vuonna mutta kun äitien innostus tarttui alkoi vasta tapahtua.  Lasten ensimmäinen hankinta kahvilaa varten oli kassalipas. 

Huippuvastaanoton saanut suloinen kahvila yllätti ahkerat työntekijänsä suosiollaan. Asiakaspalautteena kehuttiin kovasti lasten aktiivisuutta sekä tietysti tarjoiltuja herkkuja mm.  suussa sulavaa porkkanakakkua. Kaikkien kylässä käyneiden yhteinen kommentti oli ; ” Yllätti positiivisesti  – koska kahvila aukeaa uudelleen !”  . Kiitos ahkerille kahvilan yrittäjille ! 

PicMonkey Collage 32821_4904056713920222623_n

 

Mainokset
This entry was published on 17.9.2015 at 10:06 pm and is filed under CELEBRATE. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: