Goman Brand co.

Joulun ylellisin hemmottelupaketti

VUOSISADAN VAIHTEEN HUVILAKULTTUURIA PORIN YYTERISSÄ

Fredrik Wilhelm Rosenlewin rakennuttama Grankulla kaikessa kauneudessaan ja omaperäisyydessään on kiireiselle kaupunkilaiselle rauhan tyyssija jonne on helppo tulla. Kaikkia aisteja hivelevä kokemus puutarhoineen ja tenniskenttineen on aikamatka 1800-luvun lopun säätyläisten kesähuvila-asumiseen

Huvilamiljöön aistittava kiireettömyys tuo kaivattua vastapainoa hektiseen arkeen. Vieraanamme voit rentoutua keräämällä voimia hiljaisuudesta, hemmottelevista hoidoista, kulinaristisista nautinnoista tai rauhaisilta retkiltä ympäröivässä luonnossa.Jokainen vuodenaika virittää vieraat aivan uudenlaisiin tunnelmiin. Parhaiten hiljaisuus ja rauha ovat aistittavissa talven hämärässä, jolloin valkoisten hankien keskellä valoa tulviva villa henkii aivan ainutlaatuista tunnelmaa

Anna kiireettömyyden tai yhteenkuuluvuuden tunteen viedä sinut ajassa taaksepäin ja anna entisaikojen ylellisyyden hemmotella sinua. Salli Villa Grankullan kertoa omaa historiaansa paikkana, jossa nautittiin, hemmoteltiin ja viihdyttiin – yksin ja yhdessä.

Saippuaa ja sielunhoitoa – Joulun odotuin ja rakastetuin hemmottelupaketti

Suomalaiset ovat wellness-ajattelun ytimessä – saunasta on kautta aikojen haettu mielen ja kehon hyvinvointia, rauhaa, maltillisuutta ja tasapainoa. Haluamme palauttaa mielikuvan, josta aikojen kuluessa on loitonnuttu, hyödyntää jo olemassa olevaa potentiaalia ja uudistaa sitä tuoreella tavalla.

Span perinteisellä saunakäynnillä  opit jälleen arvostamaan levollisuuden ja hiljaisuuden luksusta. Saatat kuulla käen kukkuvan tai aistia aamukasteen. Saat heräävän luonnon kaikkine herkkuineen

Lempeän saunakäynnin jälkeen tarjoilemme sielun nautintoja hemmottelevilla hoidoilla.Hoidot toteutetaan rinnakkain .
Ilta päättyy sesongin mukaiseen kolmen ruokalajin päivälliseen, joka katetaan merellisten maisemien ääreen huvilan saliin. Villa Grankullan henkilökunta huolehtii vieraista tilaisuuden ajan.

Voit tilata elämyskokemuksen lahjakortin muodossa oheisen linkin kautta, toimitamme lahjat perille Satakunnassa ja pikalähetyksinä muualle Suomeen. Tilaa heti ja varmista, että ensi vuoteen sisältyy laatuaikaa rakkaimmille.

Tilaa lahjakortti täältä http://www.villagrankulla.fi/index.php/yhteystiedot

grankulla

 

Mainokset
This entry was published on 1.12.2014 at 1:29 pm and is filed under saippuaa ja sielunhoitoa. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: