Goman Brand co.

vitamin lifestyle spa

Vitamin.fi Lifestyle Spa on aistimaailma, jossa yhdistyvät vitamin.fi -konsepti, esteettisesti aisteja hellivä tila-arkkitehtuuri (värit, tuoksut, tilaratkaisut, sisustus, äänet, kuvat) sekä ajan kuumimmat hoitomuodot. Skandinaavisuudelle ja suomalaisuudelle rakennetussa konseptissa suomalainen luonto, pohjoismainen elämäntapa sekä erinomainen palvelu muodostavat moniaistillisen kokonaisuuden. Hoitolan arkkitehtuuri, luontoelementtien läsnäolo ja hoitojen korkealuokkaisuus hemmottelevat jokaista kävijää niin kuulo-,näkö-, maku, haju- kuin kosketusaistienkin kautta. Hoitolassa asiakkaat kokevat rentoutumisen keskellä hiljaisuutta, rauhaa ja luonnonkauniita maisemia laadukkaassa ja esteettisessä ympäristössä.

Vitamin.fi luo liiketoimintaympäristön hyvinvointipalveluja tuottaville yrityksille huolehtimalla tilaratkaisuista ja tuotteistamalla yritysten tuottamia palveluja palvelukokonaisuuksiin. Tilaratkaisujen ja aistimaailman luomisesta vastaa Vitamin.fi palvelukonsepti yhteistyössä nämä palvelut mahdollistavien yritysten kanssa mm. teknologia- ja kalusteyritysten kanssa.
<img

Porissa pilotoitu konsepti sai paljon mediahuomioita lyhyessä ajassa – skandinaavisesta hoitolasta lehtileikkeet alla.


Mainokset
This entry was published on 22.7.2013 at 2:05 pm and is filed under CONCEPTS, vitamin lifestyle spa. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: