Goman Brand co.

vita-life

Uusia strategioita terveydenhoitoalalle, hyvinvointiyrittäjän näkökulmasta

Ihmiset ovat entistä aktiivisemmin kiinnostuneita omasta terveydestään ja heillä on aivan uusia vaatimuksia. Terveyteen liittyvät valinnat vaikuttavat pakostakin myös terveysalan teollisuuteen ja liiketoimintaan. Kun puhutaan terveydestä kilpailutekijänä, se kuulostaa yhä todellisuudesta poikkeavalta. Epäilijöille jää kuitenkin vähän pelivaraa. Valtaosa suomalaisista pitää terveyttään kaikkein tärkeimpänä asiana. Mutta koska lääkkeet ovat kalliita, epäsuhde kasvaa. Onko meillä ylipäätään vielä varaa tähän usein ”kalleimmaksi aarteeksi” nimitettyyn asiaan, nimittäin terveyteen?

Lääketieteen kehitys tulee jatkumaan, uudistusjaksot lyhenevät, lääketieteellisistä palveluista tulee kilpailutekijä. Ja mikä on tämän seuraus? Työmahdollisuudet, joita kukaan ei aikaisemmin olisi pitänyt mahdollisena.Terveys on tulevaisuuden ala. Suuri joukko ihmisiä etsii pehmeämpiä ja ennaltaehkäiseviä keinoja sairauksien oireiden lääkitsemisen sijaan. Asiakkaiden vaatimukset ja valinnat muuttavat tarjontaa. Ne, joilla on rahaa maksaa, valitsevat yhä kriittisemmin lääkärinsä ja hoitotoimenpiteensä.

Luonnonmukainen hoitomenetelmä läpimurron kynnyksellä

Yrityksen perustamisessa olennaista on hyvän yritysidean löytäminen. Yritysidea on useimmiten oma oivallus. Oivallukset syntyvät parhaillaan yrittäjän omasta ammattitaidosta tai hänen markkinoilla havaitsemista puutteista. Joskus idea voi luoda jopa täysin uusia tarpeita. Yritysidean voi löytää myös kauempaa. Ja näin kävi minulle.

Ulkomailla asuessani huomasin, että myös skandinaavisella hyvinvointialalla oli tarvetta uusiin kehitystöihin ja uudenlaisiin innovaatioihin, uusien toimintakäytäntöjen kokeiluihin. Monet terveyteen, hyvinvointiin ja ikääntymiseen liittyvät palvelut ovat jo nyt jääneet auttamattoman vanhanaikaisiksi.

Vuosituhannen vaihteen fysiologia tulee kokemaan mullistavia luonnontieteiden muutoksia. Tämänhetkisen fysiologisen standarditiedon mukaan aineenvaihduntaa säätelevät elektromagneettiset ilmiöt. Nykyfysiikka on mullistanut energiakäsityksen ja samalla ihmisen käsityksen itsestään. vita-life® on Itävallassa vuonna 1995 perustettu yritys, jolle terveyden ylläpito sekä elämänlaadun kohentaminen luonnonmukaisin keinoin ovat keskeisimpiä teemoja. vita-life® ja magneettiterapia – elektromagneettisia kenttiä hyväksikäyttävä luonnollinen terapiamuoto on tulevaisuuden hoitomuoto.

Hiljainen, kivuton ja huomaamaton hoitomuoto siis, jolla voidaan hoitaa nivelkipuja, luun murtumia, unettomuutta, ihotauteja ja monia muita vaivoja? Voiko sen ottaa vakavasti? Epäily on aiheellista: sillä tuntuu uskomattomalta, että sähkömagneetti-resonanssilla voisi olla positiivinen vaikutus erilaisiin sairauksiin. Mutta toisaalta, jos työskentelee enemmän tämän aiheen parissa, huomaa, kuinka monipuolinen fysiologinen vaikutus magneettikentällä on elimistöön. Ortopedian, dermatologian, neurologian ja muiden lääketieteen aloilla saavutetaan hellästi, mutta tehokkaasti pysyviä hoitotuloksia tukemalla solun luonnollisia toimintoja. Magneettikenttä-resonanssi-ärsytys johtaa m.m. kudosten parempaan hapen hyödyksikäyttöön, se parantaa verenkiertoa ja vaikuttaa kipua lievittävästi ja hermostoa rauhoittavasti. Näin jokaisella elimistön solulla on enemmän energiaa , jotta ne voivat toipua ja täyttää tehtävänsä. Vegetatiivisen hermoston kautta sykkivä magneettikenttä vaikuttaa tasapainoittavasti ja säätelevästi lukemattomiin elimistön ohjaus- ja säätelysysteemeihin.

Mainokset
This entry was published on 22.7.2013 at 6:11 pm and is filed under vita-life. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: