Goman Brand co.

vitamin lifestyle shop

Pohjoisen luonnon voimaa -Gifts from the Arctic Finnish nature and forest

”vitamin.fi lifestyle store/ shop kauneuden ja hyvän olon globaali brändimyymäläketju ”

kosmetiikan,kauneuden ja hyvänolon tuotemaailmalla varusteltu elämyksellinen ,elävä ja uusiutuva ostosympäristö.vitamin Lifestyle shop on skandinaavinen elämysmyymälä –johon vitamin.fi konsepti tarjoaa visuaalisen toimintaympäristön, myymäläarkkitehtuurin ja sisustuksen. Konsepti huolehtii tuotevalikoiman sisäänostoista, esillepanosta, pakkauksista sekä kausittaisten kampanjoiden sisällönhallinnasta samoin kuin myymälän visuaalisesta mainonnan ilmeestä.

vitamin.fi  collection: kosmetiikan,kauneuden ja hyvänolon tuotemaailma  on maamme kuva pienoiskoossa,.  pohjoisen luonnon kallisarvoisimpia marjoja ja kasveja on hyödynnetty niin kasvo- sekä vartalohoidoissa  kuin myös ylellisten sisustustuotteiden materiaaleissa ; poronmokkaa , kivipestystä puuvillaa tai jopa lohen nahkaa.

Ainesoat ovat luonnollisia , ne valjastavat luonnonmukaisen kotikylpylän arvokkaimmat olemukset. Luonnon antimista voi valmistaa ylellistä kosmetiikkaa. Tuotevalikoima vaihtelee vuodenaikojen mukaan. Keväällä poimitaan nokkosia ja voikukkia, kesällä yrttejä , ruusunlehtiä ja puna-apilaa. Samaiset pikkukukat päätyvät gourmet keittiössä salaatin koristeeksi. Syksyllä tehdään suolakuorinta ja omenakylpy ja talvella hemmotellaan lämmittävillä mausteilla.

 

Ihania voiteita , hierontaöljyjä, kuorintoja , kasvonaamioita , yrttihunajia ja kylpyjä , joista jokainen asiakkaamme voi rakentaa oman spa hetken kotikylpylässään. Luonnonmukainen spa – kotihoitosetti on ihastuttava teema naisteniltaan tai mökkiviikonloppuun.Mainokset
This entry was published on 21.7.2013 at 11:19 am and is filed under CONCEPTS, vitamin lifestyle shop. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: